Zoekpictogram
DeadZone cover

‘Dead zone – Where the wild things were’, verschenen in maart 2017, vertelt het verhaal van met uitsterven bedreigde diersoorten, zoals de jaguar, de Sumatraanse olifant en de Humboldtpinguin en de onvermoede rol die goedkoop vlees in de supermarkt hierbij speelt. Het neemt de lezer mee op safari langs de regenwouden in de Amazone tot de palmplantages op Sumatra, en door het vulkaanlandschap op de Galapagoseilanden naar de graslanden van Engeland.

Dead Zone is geschreven door onze CEO Philip Lymbery en is een vervolg op zijn eerste boek ‘Farmageddon’. Het toont de schadelijke gevolgen die de wereldwijde vee-industrie heeft op natuur en de biodiversiteit en wat we kunnen doen om op een gezonde, duurzame en diervriendelijke manier de wereld te voeden. Dead Zone is in Nederland te koop via o.a. bol.com en amazon.nl.

Bekijk de video’s die wij maakten tijdens Philips reizen over de desctructieve impact van de vee-industrie op wilde dieren.

De nieuwste film

Op de Great Plains in de Verenigde Staten leefden vroeger miljoenen bizons vrij in de natuur. Tegenwoordig zijn er maar enkele duizenden over en leven ze in gesloten reservaten. Hun leefgebied heeft plaatsgemaakt voor intensieve landbouw, waarvan de oogst voor een groot deel verdwijnt in veevoer voor de dieren in de vee-industrie. Bekijk het indrukwekkende videoverslag van onze CEO Philip Lymbery.

Lees meer

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).