Zoekpictogram

Als je Compassion in World Farming voor langere tijd steunt, kun je je bijdrage aftrekken van de belasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je tot de helft van het bedrag weer terug van de Belastingdienst. Zo kun je voor hetzelfde geld meer dieren helpen!

Wat is het?

Je krijgt belastingvoordeel als je:

  • jouw donatie aan Compassion in World Farming vastlegt in een overeenkomst
  • minimaal vijf jaar doneert
  • jaarlijks hetzelfde bedrag geeft

Hoe werkt het?

  • Download de Overeenkomst belastingvrij doneren en print deze uit. Vul het formulier in en onderteken het. Liever een papieren versie thuis ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan sturen we je de overeenkomst per post toe.

  • Stuur het per post (zonder postzegel) naar Compassion in World Farming, Antwoordnummer 2175, 6500 WC Nijmegen. Je kunt het formulier ook scannen en mailen naar service@ciwf.nl

  • Je ontvangt binnen enkele dagen een door ons ondertekend exemplaar retour.

  • Bewaar deze overeenkomst bij je administratie en voer de jaardonatie op bij je belastingaangifte.

Daalt je inkomen door omstandigheden waar je niet of nauwelijks invloed op hebt, dan vervalt de overeenkomst. Denk aan werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden (van de partner) of als Compassion in World Farming haar ANBI status verliest.

Donaties vóór de tekendatum van de overeenkomst tellen niet mee.

Meer weten over belastingvrij doneren?

Heb je nog vragen over belastingvrij doneren, bel of mail ons dan gerust.

JA, STUUR MIJ DE 'OVEREENKOMST BELASTINGVRIJ DONEREN' PER POST TOE
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).