Zoekpictogram

Het is mogelijk om bij te dragen aan een betere wereld voor de dieren, ook als u er niet meer bent. U kunt ervoor kiezen om Compassion in World Farming op te nemen in uw testament om zo de dieren te blijven steunen.

Uw idealen laten voortleven

Nalaten aan Compassion in World Farming

Wij geloven in een wereld waarin alle dieren met respect worden behandeld en de ruimte hebben om zichzelf te zijn. Want een kip verdient het om het gras onder haar pootjes te voelen. En een big hoort lekker te kunnen spelen in de modder met z’n soortgenootjes. Een koe verdient het om buiten vrij te grazen.

Elke dag werken wij aan een betere wereld voor de dieren. Dat doen wij samen met onze donateurs. Ook als u er niet meer bent, kunt u het verschil maken voor de dieren.

Rosemary Marshall, bestuurslid van Compassion in World Farming:

Ik ben meer dan 20 jaar betrokken bij Compassion in World Farming. Al die tijd heeft de organisatie haar accuratesse, eerlijkheid en passie behouden, om landbouwdieren een beter leven te geven. Het laatste dat ik kan doen om bij te dragen aan deze zaak die zo veel voor mij betekent, is na te laten. Ik ben er zeker van dat dit op de best mogelijke manier gebruikt zal worden.

 

Belastingvrij

We zijn door de overheid erkend als een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daardoor hoeven we over inkomsten uit nalatenschappen geen belasting te betalen. Het bedrag dat u aan ons nalaat komt daardoor 100% ten goede aan het goede doel: een betere wereld voor de dieren.

Meer zekerheid

Om het leven van miljarden dieren te verbeteren, hebben we een lange adem nodig. Nalatenschappen geven ons meer zekerheid voor de toekomst. Daardoor kunnen we ons werk beter plannen en weten we dat we het langer kunnen volhouden.

Geen subsidies

Wij ontvangen geen subsidies van de overheid of van bedrijven, want we vinden onze onafhankelijkheid erg belangrijk. Voor ons werk voor de dieren zijn we daardoor afhankelijk van giften en donaties. Nalatenschappen maken daar een belangrijk deel van uit.

Nalaten aan CIWF, hoe doe je dat?

Als u wilt nalaten aan CIWF heeft u een testament nodig. Dit moet worden opgemaakt door een notaris. De notaris kan u ook adviseren over wat in uw geval de beste manier van nalaten is. Zo kunt u bijvoorbeeld een vast geldbedrag, een bepaald object (zoals een huis) of de hele nalatenschap in uw testament opnemen. Wat u ook kiest, wij zijn blij met elke bijdrage voor ons werk in de toekomst.

De notaris: persoonlijk of digitaal

Nalaten aan Compassion in World Farming

Persoonlijk advies

Een oriënterend gesprek van een half uur is bij de meeste notarissen gratis. De uiteindelijke kosten van een testament hangen echter af van uw wensen en de omvang en complexiteit van het testament. U kunt een notaris in uw buurt vinden via www.notaris.nl of via de notaristelefoon: 0900-3469393.

Zelf digitaal opstellen

Via nunotariaat.nl kunt u eenvoudig een testament opstellen voor een vast laag bedrag. Via een vragenlijst geeft u uw wensen door, die u normaal met een notaris zou bespreken. Dit bespaart tijd en is voordeliger. De notaris verwerkt vervolgens uw wensen in een officiële akte. Tot slot maakt u een afspraak bij de notaris om de akte te ondertekenen. Via deze eenvoudige procedure wordt aan alle formaliteiten voldaan. Lees meer op: nunotariaat.nl.

Om aan ons na te laten kunt u onze gegevens opnemen in uw testament.

Stichting Compassion in World Farming Nederland
Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen
Ingeschreven Kamer van Koophandel, nummer 10044931
Bankrekening NL85 TRIO 0197 8793 81

Contactformulier

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen plannen, zijn we graag op de hoogte van toekomstige nalatenschappen. Heeft u ons al in uw testament opgenomen, overweegt u dat te doen of heeft u behoefte aan verdere informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over nalaten of wilt u persoonlijk horen wat uw nalatenschap kan betekenen? Ik begrijp het als u wellicht nog vragen heeft over ons werk voor de dieren of over uw specifieke situatie. U ben van harte welkom om persoonlijk contact met mij op te nemen. Ik ga graag met u in gesprek!

Met hartelijke groet,

Geert Laugs

g.laugs@ciwf.nl

024-3555552

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).