Zoekpictogram

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de vee-industrie en onze acties en campagnes voor de dieren? Like ons dan op Facebook, Instagram en/of volg ons op Twitter.

Daarmee help je ons een halt toe te roepen aan de vee-industrie. Want hoe meer mensen er op de hoogte zijn van onze campagnes, hoe groter het effect. Elk bericht dat we plaatsen, kun je direct delen met je vrienden of volgers. Zo help je mee ons nieuws te verspreiden en kun je je vrienden oproepen ook in actie te komen.

Facebook Twitter Youtube Instagram

Doe meer!

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren:

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).