Zoekpictogram

Diervriendelijk eten

Jij kunt elke dag dierenleed helpen voorkomen door te kiezen voor diervriendelijkere producten. Je kunt (vaker) plantaardig eten of kiezen voor minder, maar diervriendelijker geproduceerd vlees en zuivel. Dat is niet alleen beter voor de dieren, maar ook voor de natuur en het milieu. Jouw keuze in de keuken heeft impact.

Ter inspiratie hebben we enkele recepten voor je.

Feestelijke recepten

Juist met de feestdagen wordt er veel vlees gegeten. Laat het voor de dieren ook eens feest zijn en kies voor een diervriendelijk kerstmenu. Om jou te inspireren hebben we een selectie gemaakt van verschillende heerlijke plantaardige en vegetarische gerechten. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook goed voor de dieren en de aarde.

Ontdek onze diervriendelijke kerstmenu's of recepten voor plantaardige appeltaart en andere lekkernijen en maak er een feest van voor iedereen!

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).