Search icon

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

KLIMAATCAMPAGNE OVERHEID KAN VEEL BETER

Iedereendoetwat

De nieuwe voorlichtingscampagne van de overheid ‘Iedereen doet wat’ moet mensen aansporen om het klimaat te helpen. Maar over minder vlees eten – noodzakelijk om het klimaat te redden – wordt met geen woord gerept. Onvoorstelbaar. Vind jij dat ook? Stuur het ministerie van Economische Zaken en Klimaat dan een e-mail en help hen een handje de campagne te verbeteren.​

Stop verre veetransporten

Transport.jpg

Elk jaar worden er miljoenen Europese dieren op transport gesteld naar verre bestemmingen. In overvolle vrachtwagens en schepen zijn ze vaak dagenlang onderweg onder vreselijke omstandigheden. Roep de Europese Commissie op veetransporten naar verre landen buiten de EU te stoppen!

Stop de bouw van een megastal met 14.000 varkens

Megastal.jpg

In Ommen zijn er plannen voor een nieuwe stal voor maar liefst 14.000 biggen. Een megaproject dat leidt tot megadierenleed en megavervuiling. Kom daarom nu in actie en teken tegen de bouw van deze megastal!

Kom in actie voor de vissen

Oog voor Vis mailactie.jpg

Miljarden vissen leven onder vreselijke omstandigheden in overvolle kooien en betonnen tanks in Europese kwekerijen. Na een kort leven vol stress in smerig water worden de dieren uiteindelijk op gruwelijke wijze onverdoofd geslacht. Roep landbouwminister Schouten op een eind te maken aan de pijnlijke, onverdoofde slacht van vissen!

Help de kooikip 

Help de kooikip

Nog altijd zitten in Nederland ruim 6 miljoen kippen opgesloten in krappe, overvolle kooien. Ze hebben geen enkele ruimte om kip te zijn. Vanwege het hevige dierenleed schaft Duitsland de kippenkooien af. Nederland moet nu volgen! Help jij mee? Teken dan nu de petitie aan de Tweede Kamer voor een verbod op kippenkooien.

Help de moedervarkens

Help de moedervarkens

In Nederland lijden ruim 1 miljoen moedervarkens een treurig en ellendig leven in dichte stallen. Gevangen in krappe kooien kunnen zij hun biggetjes niet de moederzorg geven die zij zouden willen. Daarom willen wij dat er een Nederlands verbod komt op het gebruik van kraamkooien. Help mee en teken de petitie! 

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren: