Zoekpictogram

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

Stop verre veetransporten

Transport.jpg

Elk jaar worden er miljoenen Europese dieren op transport gesteld naar verre bestemmingen. In overvolle vrachtwagens en schepen zijn ze vaak dagenlang onderweg onder vreselijke omstandigheden. Roep de Europese Commissie op veetransporten naar verre landen buiten de EU te stoppen!

Help de schotse zalmen

Schotse Zalm

Misvormde, zieke zalmen zwemmen in smerig water en worden levend opgegeten door parasieten. Miljoenen dieren lijden in de onderwater kooien. En de Schotse industrie is van plan sterk uit te breiden. Steun onze oproep aan de Schotse regering om de groei van de industrie te stoppen.

Roep de keurmerken op meer te doen voor vissen

Viskeurmerken

Dagenlang uitgehongerd, ruw uit de zee getrokken of op langzame, pijnlijke wijze gedood. Elke dag lijden miljoenen gekweekte en in het wild gevangen vissen vreselijk. Oók vissen met een keurmerk. Dit moet veranderen. Kom daarom nu in actie en roep de keurmerken op meer te doen voor hun vissen.

Toekomst zonder vee-industrie

Einde Vee Industrie

Als de coronacrisis één ding duidelijk maakt, is dat het van levensbelang is om anders met dieren om te gaan. ​Daarom roepen we de belangrijkste organisaties, waaronder de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Wereldbank op om te kiezen voor een gezonde toekomst en voor een einde aan de vee-industrie.​​ Help mee en teken de petitie!

Stop de bouw van een megastal met 14.000 varkens

Megastal.jpg

In Ommen zijn er plannen voor een nieuwe stal voor maar liefst 14.000 biggen. Een megaproject dat leidt tot megadierenleed en megavervuiling. Kom daarom nu in actie en teken tegen de bouw van deze megastal!

Kom in actie voor de vissen

Oog voor Vis mailactie.jpg

Miljarden vissen leven onder vreselijke omstandigheden in overvolle kooien en betonnen tanks in Europese kwekerijen. Na een kort leven vol stress in smerig water worden de dieren uiteindelijk op gruwelijke wijze onverdoofd geslacht. Roep landbouwminister Schouten op een eind te maken aan de pijnlijke, onverdoofde slacht van vissen!

Help de kooikip 

Help de kooikip

Nog altijd zitten in Nederland ruim 6 miljoen kippen opgesloten in krappe, overvolle kooien. Ze hebben geen enkele ruimte om kip te zijn. Vanwege het hevige dierenleed schaft Duitsland de kippenkooien af. Nederland moet nu volgen! Help jij mee? Teken dan nu de petitie aan de Tweede Kamer voor een verbod op kippenkooien.

Help de moedervarkens

Help de moedervarkens

In Nederland lijden ruim 1 miljoen moedervarkens een treurig en ellendig leven in dichte stallen. Gevangen in krappe kooien kunnen zij hun biggetjes niet de moederzorg geven die zij zouden willen. Daarom willen wij dat er een Nederlands verbod komt op het gebruik van kraamkooien. Help mee en teken de petitie!

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren:

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).