Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 17-1-2022

Ansichtkaarten naar nieuwe ministers

Nu de nieuwe regering gevormd is, roepen we de ministers van LNV op om nú te kiezen voor een kleinere, diervriendelijkere veehouderij. Al ruim 1400 supporters bestelden onze ansichtkaart om minister van Landbouw, Henk Staghouwer, en de nieuwe…

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 13-1-2022

Petitie verre veetransporten overhandigd aan Europees Parlement

Vandaag overhandigden we onze petitie met 900.000 handtekeningen voor een verbod op verre veetransporten aan het Europees Parlement.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 5-1-2022

BLOG - KABINET PAK DOOR: MAAK VEEHOUDERIJ DIERVRIENDELIJK

Het nieuwe regeerakkoord trekt de buidel voor hoogstnodige veranderingen in de veehouderij. Hopelijk pakt het nieuwe team op LNV door en zakt ook dit kabinet niet weg in het moeras van de polderdemocratie.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 21-12-2021

Filmtips over dieren, de aarde en voedsel

In deze tijd van het jaar is er niets fijners dan lekker op de bank een film te kijken. Wij hebben een aantal van onze favoriete films over dieren, voedsel en de aarde op een rij gezet voor je. Veel kijkplezier!

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 14-12-2021

Hoogtepunten van 2021

We kijken terug op een heel bijzonder jaar. Een jaar van uitdagingen, maar ook van grote successen voor de dieren. Die hadden we niet kunnen behalen zonder de steun van al onze supporters.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 1-12-2021

BLOG - VOGELGRIEP: VACCINATIE HELPT, GEVAAR BLIJFT

Terwijl ieders aandacht gericht is op corona en het leed en het ongemak die voortkomen uit de pandemie, waart er nog een ander spook door Europa: de vogelgriep die ook dit jaar weer honderdduizenden slachtoffers maakte in onze kippenstallen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 25-11-2021

BLOG - PALINGVISSERIJ: EEN TRADITIE OM AFSCHEID VAN TE NEMEN

Internationale viswetenschappers luiden de noodklok: het gaat zo slecht met de paling dat alle visserij gestopt moet worden. De palingsector laat echter direct weten de conclusies van de wetenschap in de wind te slaan.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 24-11-2021

CIWF bij klimaattop

Wij publiceerden een nieuw rapport en presenteerden deze in het hart van de klimaattop in Glasgow.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 24-11-2021

Oproep politici: veel minder dieren

Wij vroegen onze supporters onze actiekaarten te bestellen en met een persoonlijke boodschap te versturen naar de onderhandelende politici. Honderden ansichtkaarten met de roep om een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij werden…

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 17-11-2021

Wereldwijd stoppen bedrijven met kooi-eieren

Over de hele wereld stoppen bedrijven met het gebruik van eieren van kippen uit kooien. Deze trend zet gestaag door, ondanks de problemen in de keten door de coronacrisis. Dat blijkt uit het vijfde EggTrack Rapport dat Compassion in World…

Lees meer
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).