Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 25-1-2023

Nieuw rapport: vissenwelzijn in duurzame EU aquacultuur

Gisteren presenteerden wij in het Europees Parlement ons nieuwste rapport (Engelstalig), Rethinking EU Aquaculture for People, Planet, and Animals, waarmee we Europa oproepen om de aquacultuursector te verduurzamen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 17-1-2023

Strijd tegen kooien gaat door

Samen met onze supporters strijden we al jaren voor een einde aan het gebruik van kooien in de veehouderij. Er is al heel veel gebeurd en sommige stappen vinden zich achter de schermen plaats. Om je op de hoogte brengen, hier een overzicht.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 12-1-2023

Crowdfunding! Veel minder dieren en alle dieren buiten

Vandaag zijn we een nieuwe crowdfundingactie gestart. Ons doel is om vlak na de Provinciale Statenverkiezingen in maart in de hoofdsteden van Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel onze posters te hangen. Ook laten we onze radiospot horen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 22-12-2022

Gourmetten? Ga groenmetten!

Ga je met de feestdagen gourmetten en wil je dat graag plantaardig doen? Wij hebben heerlijke tips voor je om te ‘groenmetten’!

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 22-12-2022

Kijk, lees en luister over dieren

In deze tijd van het jaar is er niets fijners dan lekker op de bank een mooi boek lezen, een film kijken of een leuke podcast luisteren. Wij hebben een aantal van onze favoriete op een rijtje gezet. Dus lees, kijk en luister met ons mee.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 22-12-2022

Mooie dieren e-cards

Wij wensen je hele fijne feestdagen! Wil je een vriend of familielid even laten weten dat je aan diegene denkt, verstuur dan gratis een mooie dieren e-card.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 19-12-2022

Hoogtepunten van 2022

We kijken terug op een bewogen jaar. Een jaar waarin we belangrijke stappen hebben gezet voor de dieren. Dit hadden we niet kunnen doen zonder de steun van onze supporters.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 13-12-2022

35.000 mensen vragen einde aan kippenkooien

Gisteren overhandigden we 35.697 handtekeningen voor een einde aan kippenkooien aan de Tweede Kamerleden van de Landbouwcommissie. We roepen de politici op zo snel mogelijk werk te maken van een verbod op kippenkooien.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 6-12-2022

Oproep aan minister: steun reddingsplan paling

Het gaat zo slecht met de paling dat er dringend nieuwe maatregelen nodig zijn om de diersoort van uitsterven te behoeden. Een nieuw voorstel van de Europese Commissie is een stap in de goede richting, maar minister Adema lijkt de belangen van…

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 6-12-2022

Moedervarkens in de bioscoop

Het is zover! Vanaf donderdag is onze spot over moedervarkens een week lang te zien in 24 bioscopen. Dit is geheel mogelijk gemaakt door iedereen die de crowdfundingactie steunde. Alle deelnemers, heel hartelijk dank!

Lees meer
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).