Zoekpictogram

Bezwaren tegen diervriendelijkere veehouderij

Heel veel mensen hebben een mening over dieren en de veehouderij. En soms worden er argumenten opgeworpen die waar lijken, maar het in werkelijkheid niet zijn. Je zult hierover misschien wel met je omgeving praten, maar gesprekken kunnen soms lastig zijn.

Mockup van flyer over veelgehoorde bezwaren tegen diervriendelijkere veehouderij

Om je te helpen hebben we in een handige flyer een aantal veelgehoorde bezwaren tegen een kleinere, diervriendelijkere veehouderij op een rijtje gezet, en argumenten om de discussie aan te gaan.

Download de flyer, print hem uit en ga het gesprek aan. Want het is heel erg belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich inzetten voor een betere toekomst voor de dieren!

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).