Zoekpictogram

Hoe kan ik een donatie aan Compassion in World Farming (CIWF) overmaken?

Je kunt te allen tijde een donatie aan CIWF overmaken. Gebruik daarvoor de IBAN van CIWF: NL85TRIO0197879381 ten name van Stichting CIWF Nederland onder vermelding van je naam en adres. Je kunt ook gebruik maken van het online donatieformulier.

Ik heb een buitenlandse rekening, hoe kan ik een donatie aan CIWF overmaken?

Met de komst van SEPA is betalen van en naar een buitenlandse rekening gemakkelijker geworden. Vanaf jouw IBAN kun je direct een gift overmaken naar het IBAN van CIWF: NL85TRIO0197879381. Bij de overschrijving dien je ook de BIC van CIWF in te vullen: TRIONL2U.

Op welk moment in de maand incasseert Compassion in World Farming?

Indien je een machtiging hebt afgegeven schrijft CIWF af rond de een-na-laatste dag van de maand. Natuurlijk alleen in de maand(en) die met jou afgesproken zijn.

Wat doet CIWF als incasseren niet gelukt is?

Als het ons niet lukt om het afgesproken bedrag te incasseren bij jouw bank, dan nemen we contact met je op. Als we je niet kunnen bereiken proberen we na een maand nog een keer te incasseren.

Hoe kan ik een donatie terugboeken?

Indien je het niet eens bent met de afschrijving van je donatie aan CIWF, kun je deze binnen 56 dagen (8 weken) eenvoudig laten terugboeken (storneren). Dit kan binnen je internetbankieromgeving of je kunt hierover contact opnemen met je bank.

Tot wanneer kan ik met de acceptgiro een donatie doen?

Per 1 juni 2023 verdwijnt de acceptgiro. Dit betekent dat alle banken na 1 juni geen acceptgiro’s meer verwerken.

De acceptgiro kunt u nog insturen tot 15 mei 2023, dan heeft uw bank nog twee weken om uw Acceptgiro te verwerken.

Wij bieden geen papieren alternatief voor de acceptgiro. Wilt u blijven doneren? Fijn! Dit kan dit makkelijk via het donatieformulier op onze website of door zelf over te maken.

Heb je andere vragen over jouw donatie aan CIWF?

Neem contact met ons op via het contactformulier, mail naar service(at)ciwf.nl of bel ons op: 024-3555552. 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).