Zoekpictogram

Zonder de betrokkenheid en inzet van vrijwilligers is ons werk vóór de dieren niet mogelijk. Onze vrijwilligers doen mee met acties of demonstraties, verspreiden informatiemateriaal of bedenken hun eigen actie voor de dieren.

Wil jij iets doen voor de dieren?

Vrijwilliger CIWF

Meld je dan aan als vrijwilliger voor Compassion in World Farming! Vrijwilliger worden voor Compassion in World Farming is een leuke én nuttige manier om op te komen voor de dieren en om andere mensen te ontmoeten die dieren een warm hart toedragen. 

Wat kun je voor ons doen?

  • Onze berichten verspreiden via Facebook, Twitter en andere websites
  • Het bemannen van een informatiestand
  • Het verkrijgen van handtekeningen op straat
  • Meedoen aan acties (bij jou in de buurt)
  • Meedoen met een internet-actie
  • Het verspreiden van posters en informatie op scholen, evenementen of openbare ruimtes

We hebben geen vaste activiteiten, maar nemen contact met je op zodra er een evenement of actie aankomt. Of je daadwerkelijk meedoet, hoeveel tijd je hebt en of je alleen of samen op pad gaat, bepaal je zelf. Wij zijn altijd blij met je steun!

Ja, ik meld me aan als vrijwilliger voor Compassion in World Farming
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).