Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 4-12-2023

Wil je een vriend of familielid laten weten dat je aan diegene denkt, verstuur dan gratis een mooie dieren e-card. Een klein gebaar, maar heel fijn om te ontvangen. We hebben zes mooie dierenkaarten gemaakt, die je makkelijk naar het e-mailadres van je dierbaren kunt versturen.

Hoe werkt het? 

    1. Klik op de gewenste kaart.
    2. Vul je gegevens en die van de ontvanger in.
    3. Schrijf een persoonlijke boodschap.
    4. Klik op: verstuur!

 

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2024!

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).