Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 21-3-2023

Het is zover! Deze week hangen de posters en zijn onze radiospots te horen in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg en Overijssel. We roepen op tot een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij in deze provincies waar de meeste dieren leven. 

Mupi Poster Veel Minder Dieren

Deze actie is geheel mogelijk gemaakt door iedereen die meedeed met de crowdfunding. Alle deelnemers, heel hartelijk dank!

Nu de onderhandelingen voor de nieuwe provinciebesturen van start gaan is het des belangrijker om nu luid onze stem te laten horen voor de dieren en de natuur. Dat doen we met radiospots op de regionale zenders en met posters in het centrum van Arnhem, Den Bosch, Maastricht en Zwolle

Bekijk hieronder onze korte videoreportage en beluister de radiospots.

Videoreportage

Onze radiospots

 

Brabant  
Gelderland  
Limburg  
Overijssel  

 

Bestel de gratis raamposter

Raamposter Huis Veel Minder Dieren

Wil jij graag meer doen voor de dieren? Help dan mee en hang onze poster voor je raam. Zo laat je iedereen zien dat het de hoogste tijd is om te schakelen naar een veel kleinere veehouderij waarbij alle dieren buiten komen. Dat is immers beter voor de dieren, de natuur en voor ons allemaal.

Je kunt ‘m hier gratis bestellen.

 

Veel minder dieren en alle dieren buiten

Varkens In Donkere Volle Stal

In het kleine Nederland worden extreem veel dieren gehouden: we zijn het meest ‘veedichte’ land ter wereld. Dat leidt niet alleen tot massaal dierenleed, maar heeft ook grote impact op de natuur. Vanwege de stikstofcrisis moeten er drastisch minder dieren gehouden worden. Zeker voor de provincies met de meeste vee-industrie, Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel, is er werk aan de winkel.

De landelijke overheid bepaalt de koers, maar de provincies spelen een cruciale rol in de toekomst van de veehouderij. Zij bepalen bijvoorbeeld waar veehouders moeten stoppen of onder welke voorwaarden ze door mogen gaan.

Samen met onze supporters voeren we actie om ervoor te zorgen dat de provincies niet kiezen voor schijnoplossingen als technische aanpassingen aan stallen of het verplaatsen van bedrijven, maar echt voor een kleinere en diervriendelijkere veehouderij.

Meer weten?

CIWF voert campagne voor een veel kleinere veehouderij, waar alle dieren buiten komen. Dat is beter voor dieren, mensen en de aarde. Lees meer over onze campagne.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).