Zoekpictogram

Crowdfunding: varkensposters in Den Haag

News Section Icon Gepubliceerd op 9-3-2020

Abri

Opgesloten in de krappe kooien van de Nederlandse vee-industrie leiden nog altijd miljoenen kippen, konijnen en moedervarkens een vreselijk leven. Achter tralies kunnen ze amper bewegen en worden ze soms gek van frustratie.

Heel veel Nederlanders willen een einde aan dit dierenleed en tekenden massaal ons Europees burgerinitiatief voor een verbod op kooien. Nu zijn de politici aan zet: zij moeten zo snel mogelijk in actie komen voor de dieren zodat het verbod er ook daadwerkelijk komt.

Daarom zijn wij gestart met een crowdfundingactie. Ons doel is om het centrum van Den Haag vol te hangen met onze opvallende varkensposter. Zo kan geen enkele politicus meer om onze boodschap heen kan: Nederland wil geen kooien, het is tijd voor actie!

Jij kunt ook meehelpen. Doe nu mee met de crowdfundingactie!

Wij willen onze aansprekende varkensposter een week lang in het centrum van Den Haag rond het Binnenhof en het ministerie van Landbouw hangen.

Politici en medewerkers van het landbouwministerie zullen op weg naar hun werk op spraakmakende en dringende wijze aangesproken worden om hun verantwoordelijkheid te nemen.

Hiervoor hebben we €7.500,- nodig. In 3 dagen doneerden onze supporters al ruim €6.000,-. We zijn dus goed op weg, maar we zijn er nog niet. De actie loopt tot 31 maart.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).