Zoekpictogram

Crowdfunding geslaagd!

News Section Icon Gepubliceerd op 12-3-2020

Varkensposter in Den Haag

De crowdfundingactie voor de varkensposters is geslaagd! Met €8.167,- zijn we zelfs over het doelbedrag van €7.500,- heengegaan. Over enkele weken zal onze opvallende varkensposter in het centrum van Den Haag rond het Binnenhof en het ministerie van Landbouw te zien zijn. Geen politicus kan dan meer om onze boodschap heen: Nederland wil geen kooien, het is tijd voor actie! We willen iedereen die heeft meegedaan heel hartelijk bedanken!

Stop de kooien

Natuurlijk gaat onze campagne door. Meer dan 150.000 Nederlanders tekenden afgelopen jaar ons Europees burgerinitiatief voor een einde aan kooien in de veehouderij. Dat is een ongekend succes – nog nooit ontving een Europees burgerinitiatief zoveel Nederlandse steun.

We zetten nu alles op alles om ervoor te zorgen dat het verbod op kooien er daadwerkelijk komt. Met onze opvallende varkensposteractie schudden we de politici wakker. Vervolgens gaan we door met lobbywerk en spraakmakende publieksacties en blijven we continu aandacht vragen voor al die miljoenen dieren die een veel beter leven verdienen.

Dieren in kooien

Opgesloten in de krappe kooien van de vee-industrie leiden nog altijd miljoenen kippen, konijnen en moedervarkens een vreselijk leven. Achter tralies kunnen ze amper bewegen en worden ze soms gek van frustratie. Dit gebeurt ook in Nederland. Lees meer.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).