Zoekpictogram

Crowdfunding geslaagd!

News Section Icon Gepubliceerd op 26-3-2018

Videoscherm Amsterdam

Dankzij de steun van onze supporters zijn de aangrijpende beelden van de kooikip nu op maar liefst 226 videoschermen door heel Nederland te zien! Van de Dam in Amsterdam tot aan het centrum van Nijmegen zullen tienduizenden mensen oog in oog staan met dit schrijnende, verborgen dierenleed en opgeroepen worden in actie te komen.

Met een totaalbedrag van € 16.381,- is de crowdfundingactie een groot succes. Bekijk hier waar de videospot te zien is.

Stuur een foto 

Kooikippen beelden nu te zien op videoschermen

Ben je in de buurt van een videoscherm, maak dan een mooie selfie of foto en stuur ‘m naar ons op! Mail ‘m naar ciwf@ciwf.nl of stuur ‘m via een berichtje op Facebook. Dan zetten wij ‘m op onze Facebook pagina!

Wil je nog meer doen? Download dan de A4 versie van de poster en hang ‘m voor je raam deze week! Zo brengen we samen rondom Pasen het dierenleed van de kooikip in heel Nederland onder de aandacht. 

Campagne voor een verbod op kooien 

Deze actie maakt deel uit van onze kooikipcampagne waarin we strijden voor een verbod op alle kippenkooien in Nederland. Want nog altijd zitten ruim 6 miljoen legkippen in Nederland opgesloten in krappe, overvolle kooien. Dicht op elkaar gepakt staan ze hun hele leven op draadgaas. Nooit kunnen zij scharrelen, fladderen of zelfs maar de zon zien. Om een einde te maken aan dit afschuwelijke dierenleed, kun jij helpen door de petitie te tekenen en ‘m te delen met je vrienden en kennissen. 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).