Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 7-12-2023

Om onze supporters te bedanken voor alle steun het afgelopen jaar bieden wij een online diervriendelijk kerstpakket aan. Ons diervriendelijke kerstpakket bestaat onder andere uit heerlijke plantaardige kerstrecepten, kijk-, luister- en leestips en mooie e-cards om te versturen.

Diervriendelijk kerstmenu

Mockup van kerstmenu

Heb jij al ideeën voor een feestelijk kerstmenu? Onze collega Laura heeft een heerlijk plantaardig menu voor je samengesteld met enkele van haar favoriete recepten. Wat denk je van de groene kerstsoep van collega Dineke, geroosterde groenten en een pompoenrisotto? En chocolademousse als dessert?

 

Een feestelijk menu zonder dierenleed. Beter voor dieren, mensen en de aarde!

Film- en boekentips voor de kerstvakantie

Niets fijners in deze tijd van het jaar dan lekker op de bank kruipen met een mooi verhaal. Wij hebben voor jou een aantal van onze favoriete films, boeken en podcasts over de dieren en de aarde op een rijtje gezet.

Verstuur een e-card met de feestdagen

Mockup van mooie dieren kerstkararten

De makkelijkste manier om iemand op een leuke manier fijne feestdagen te wensen! Stuur een van onze gratis e-cards met prachtige foto’s van dieren erop. Een klein gebaar, maar heel fijn om te ontvangen.

 

 

De mooie dierenkaarten kun je gemakkelijk per e-mail versturen.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).