Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 2-11-2023

Binnenkort draait onze varkensspot in de bioscoop! Hiermee vragen we aandacht voor het leed van de varkens en roepen iedereen op te stemmen voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij. Deze actie werd 100% mogelijk gemaakt door iedereen die de crowdfundingactie steunde. Alle deelnemers nogmaals heel hartelijk bedankt!

Actrice en dierenvriend Miryanna van Reeden sprak belangeloos de spot in.

Vanaf 9 november draait de spot een week lang in 28 bioscopen in heel Nederland. Bekijk ‘m hier alvast en deel ‘m met je vrienden. Benieuwd waar de spot straks draait? Bekijk hier de lijst met bioscopen.

 

 

 

 

 

De dieren en de verkiezingen

De verkiezingen op 22 november zijn cruciaal voor miljoenen dieren in Nederland. Onder andere vanwege de stikstofcrisis moet de veehouderij veel kleiner en veel diervriendelijker. Sommige partijen maken zich hier sterk voor, andere proberen dit juist tegen te houden.

Wil jij weten hoe de verschillende partijen denken over dieren en de toekomst van de veehouderij? Bekijk ons overzicht van de standpunten van de politieke partijen.

Hulp bij gesprekken over de veehouderij

In de loop naar de verkiezingen zul je misschien vaker met je omgeving praten over de veehouderij en de dieren. Soms kunnen gesprekken lastig zijn, wanneer er argumenten worden opgeworpen die juist klinken, maar het in werkelijkheid niet zijn.

Mockup van flyer om gesprek aan te gaan over dierenwelzijn

Om je te helpen hebben wij een handige flyer gemaakt waarin we een aantal veelgehoorde bezwaren tegen een kleinere, diervriendelijkere veehouderij op een rijtje hebben gezet en argumenten om de discussie aan te gaan.

Download hier de flyer en ga het gesprek aan, want het is heel erg belangrijk dat deze verkiezingen zoveel mogelijk mensen kiezen voor een betere toekomst voor de dieren.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).