Zoekpictogram

Actie in de provincies voor een kleinere veehouderij

News Section Icon Gepubliceerd op 19-4-2023

Giant Postcards April 2023

In de provincies zijn de onderhandelingen tussen de politieke partijen in volle gang. Er staat veel op het spel: om het stikstofprobleem op te lossen moeten er drastisch minder dieren worden gehouden, maar sommige partijen lijken dit te willen blokkeren.

Des te belangrijker is het om nu luid onze stem te laten horen voor de dieren en de natuur. Wij verstuurden namens jullie deze week gigantische kaarten naar de onderhandelende politici in Brabant, Limburg, Overijssel en Gelderland met de oproep kiezen voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij. Dit zijn de vier provincies met de meeste dieren in de veehouderij.

Eerder waren onze radiospots te horen in deze provincies en hingen onze posters in de hoofdsteden. Nogmaals dank aan iedereen die meedeed met de crowdfundingactie en dit mogelijk maakte!

Bestel de gratis raamposter

Raamposter

Al honderden mensen bestelden onze gratis raamposter. Heb jij ‘m nog niet? Bestel hem dan nu en hang hem voor je raam. Zo laat je iedereen zien dat het de hoogste tijd is om te schakelen naar een veel kleinere veehouderij waarbij alle dieren buiten komen. Dat is immers beter voor de dieren, de natuur en voor ons allemaal.

Meer weten?

CIWF voert campagne voor een veel kleinere veehouderij, waar alle dieren buiten komen. Dat is beter voor dieren, mensen en de aarde. Lees meer over onze campagne.

 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).