Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 12-1-2023

Vandaag zijn we een nieuwe crowdfundingactie gestart. Ons doel is om vlak na de Provinciale Statenverkiezingen in maart in de hoofdsteden van Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel onze posters te hangen. Ook laten we onze radiospot horen bij de regionale zenders. We roepen de net gekozen provinciebestuurders op zich sterk te maken voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij. Een waar alle dieren naar buiten kunnen en de ruimte hebben om zichzelf te zijn. Dat is niet alleen beter voor de dieren, maar ook voor de natuur en voor ons allemaal.

Voor deze actie hebben we €20.000,- nodig.

HELP DE DIEREN EN STEUN DE CROWDFUNDINGACTIE!

Abri in Arnhem, Minder dieren en alle dieren buiten

Veel minder dieren en alle dieren buiten

Veel varkens in een hok

In het kleine Nederland worden extreem veel dieren gehouden: we zijn het meest ‘veedichte’ land ter wereld. Dat leidt niet alleen tot massaal dierenleed, maar heeft ook grote impact op de natuur. Vanwege de stikstofcrisis moeten er drastisch minder dieren gehouden worden. Zeker voor de provincies Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel is er werk aan de winkel.

De landelijke overheid bepaalt de koers, maar de provincies spelen een cruciale rol in de toekomst van de veehouderij. Zij bepalen bijvoorbeeld waar veehouders moeten stoppen of onder welke voorwaarden ze door mogen gaan.

We moeten er nu voor zorgen dat de provincies niet kiezen voor schijnoplossingen als technische aanpassingen aan stallen of het verplaatsen van bedrijven, maar echt voor een kleinere en diervriendelijkere veehouderij.

Help jij mee? Steun dan nu onze crowdfundingactie! De actie loopt maar tot 7 februari.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).