Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 22-12-2022

Wil je een vriend of familielid even laten weten dat je aan diegene denkt, verstuur dan gratis een mooie dieren e-card. Een klein gebaar, maar heel fijn om te ontvangen. We hebben mooie dierenkaarten met wens gemaakt, die je makkelijk via e-mail of social media kunt versturen.

Wij wensen je hele fijne feestdagen en een diervriendelijk nieuwjaar!

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).