Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 4-3-2022

De crowdfundingactie voor de billboards in Den Haag is geslaagd! Met €20.973,- zijn we zelfs over het doelbedrag van €20.000,- heengegaan. We willen iedereen die heeft gedoneerd heel hartelijk bedanken!

Vanaf 14 maart zijn onze posters en videospot te zien op alle plekken waar politici komen: rond de Tweede Kamer, bij de ministeries van volksgezondheid en landbouw en megagroot op het centraal station in Den Haag. Onze boodschap is niet te missen: de veehouderij moet veel kleiner en veel diervriendelijker. Dat is niet alleen beter voor de dieren, maar ook voor de aarde en voor ons allemaal. De posters zijn twee weken te zien, de videospot een week.

Bekijk hier de videospot.

Naar een kleinere en diervriendelijkere veehouderij

De nieuwe regering heeft beloofd flink te investeren in veranderingen in de veehouderij. Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk kiest voor een gezonde, kleinere veehouderij waar alle dieren de ruimte krijgen.

Want de vee-industrie, waar duizenden dieren op elkaar gepropt zitten onder onhygiënische omstandigheden, is niet alleen een ramp voor de dieren maar ook een risico voor de gezondheid van mensen. Wetenschappers waarschuwen dat de volgende pandemie uit de vee-industrie kan komen.
Als we onze gezondheid, de aarde en het leven van miljarden dieren willen beschermen is het noodzakelijk dat we stoppen met de vee-industrie en omschakelen naar een nieuw en gezond voedselsysteem.

Meer weten?

Compassion in World Farming voert nationaal en internationaal campagne voor een gezond, duurzaam en diervriendelijker voedselsysteem. Voor dieren, mensen en de aarde. Lees meer over onze campagne Veel minder dieren en alle dieren buiten.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).