Zoekpictogram

Billboards nu in Den Haag

News Section Icon Gepubliceerd op 21-3-2022

Als je deze weken in het centrum van Den Haag bent, kun je ze zien! Onze aangrijpende billboards waarmee we aandacht vragen voor het dierenleed en het gezondheidsrisico van de vee-industrie. Ze zijn geheel mogelijk gemaakt door de crowdfundingactie. Iedereen die doneerde, heel hartelijk dank! Bekijk hieronder ons videoverslag.

Onze boodschap aan de regering is duidelijk: de veehouderij moet veel kleiner en veel diervriendelijker. Dat is niet alleen beter voor de dieren, maar ook voor de aarde en voor ons allemaal.

Meer dan 2 miljoen kippen, eenden en kalkoenen zijn inmiddels gedood vanwege vogelgriep. En wetenschappers waarschuwen dat een nieuwe pandemie uit de vee-industrie kan komen.

De regering heeft beloofd flink te investeren in veranderingen in de veehouderij. Het is van levensbelang dat ze nu daadwerkelijk kiest voor een veehouderij met veel minder dieren en die allemaal de ruimte hebben. Daarom voeren wij samen met jou campagne.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze campagne en het gezondheidsrisico van de vee-industrie lees dan ons artikel Wachten we op een nieuwe pandemie…?

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).