Zoekpictogram

News Section Icon Gepubliceerd op 7-2-2022

Nu honderdduizenden kippen en eenden worden gedood in verband met vogelgriep en wetenschappers waarschuwen voor een nieuwe pandemie, is het van levensbelang dat we kiezen voor een veel kleinere en diervriendelijke veehouderij. Daarom zijn wij een crowdfundingactie gestart.

Ons doel is om binnenkort onze boodschap overal in Den Haag waar politici komen te laten zien: rond het Binnenhof, de ministeries van Landbouw en Volksgezondheid en in het centraal station. Een week lang zullen onze videospot (10 sec) en posters te zien zijn. Zij tonen het dierenleed en het gezondheidsrisico van de vee-industrie en roepen de politici op in actie te komen.

De nieuwe regering heeft beloofd flink te investeren in veranderingen in de veehouderij. We moeten er nu voor zorgen dat ze daadwerkelijk kiest voor een gezonde, kleinere veehouderij waar alle dieren buiten komen.

Voor deze actie hebben we €20.000,- nodig. De einddatum van de crowdfundingactie is 4 maart.

Help mee

Steun onze crowdfundingactie!

Ik doe mee
Help mee

Naar een kleinere en diervriendelijkere veehouderij

De vee-industrie, waar duizenden dieren op elkaar gepropt zitten onder onhygiënische omstandigheden, is niet alleen een risico voor de gezondheid van dieren maar ook voor die van mensen. Wetenschappers waarschuwen dat de volgende pandemie uit de vee-industrie kan komen.
Als we onze gezondheid, de aarde en het leven van miljarden dieren willen beschermen is het noodzakelijk dat we stoppen met de vee-industrie en omschakelen naar een nieuw en gezond voedselsysteem.

Meer weten?

Compassion in World Farming voert nationaal en internationaal campagne voor een gezond, duurzaam en diervriendelijker voedselsysteem. Voor dieren, mensen en de aarde. Lees meer over onze campagne Veel minder dieren en alle dieren buiten.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).