Zoekpictogram

Oproep politici: veel minder dieren

News Section Icon Gepubliceerd op 24-11-2021

Reuzekaart met daarop een kip in de buitenlucht gericht aan de politiek

Nu de formatie in volle gang is, is het van groot belang dat de partijen kiezen voor een duurzame veehouderij met respect voor dieren, mensen en de aarde.

Wij vroegen onze supporters onze actiekaarten te bestellen en met een persoonlijke boodschap te versturen naar de onderhandelende politici. Honderden ansichtkaarten met de roep om een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij werden verstuurd. Iedereen die in actie kwam, heel hartelijk dank!

Deze week stuurden wij VVD-leider Mark Rutte, D66-leider Sigrid Kaag, CDA-leider Wopke Hoekstra en CU-leider Gert-Jan Segers persoonlijk nog een mega ansichtkaart. Al eerder hingen we dankzij een crowdfundingactie het centrum van Den Haag vol met onze posters met dezelfde boodschap: Veel minder dieren en alle dieren buiten. Deze oproep aan de politiek doen we samen met boerenorganisatie Caring Farmers en de dierenartsen van Caring Vets.

Meer weten?

Lees meer over onze campagne voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij: veel minder dieren en alle dieren buiten.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).