Zoekpictogram

Nieuwe kerstkaarten en kalenders

News Section Icon Gepubliceerd op 17-11-2021

Collage kerstkaarten en kalenders

Ook dit jaar hebben we weer prachtige wenskaarten van dieren zoals we ze het allerliefste zien: lekker buiten in de wei. Door de kaarten te bestellen, steun je bovendien ons werk voor de dieren. Voor maar €5 ontvang je een set van 10 kaarten (inclusief verzendkosten).

Ook hebben we weer mooie dierenkalenders. Dit jaar staat de kalender speciaal in het teken van vissen. We hebben zowel een verjaardagskalender als een jaarkalender 2022 met elke maand een prachtige dierenfoto.

Tevens zijn er verjaardagskalenders met dieren van de boerderij.  Een mooi cadeau voor de feestdagen, waarmee je het hele jaar door aandacht geeft aan de dieren.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).