Zoekpictogram

Paula fietst voor dieren

News Section Icon Gepubliceerd op 25-5-2021

Paula bij haar vertrek uit Rheden

Haar hele leven al zet Paula Dudok zich in voor dieren. Tien jaar lang ving ze zwerfdieren op in een asiel in Spanje, dat ze zelf had opgezet. Nu is ze begonnen aan een nieuwe onderneming: ze fietst maar liefst 2800 km van Nederland naar de uiterste westpunt van Spanje.

Met haar fietstocht over de eeuwenoude pelgrimsroute naar Santiago de Compostela vraagt Paula de aandacht voor dieren en wil ze drie internationale dierenbeschermingsorganisaties ondersteunen. Wij zijn heel blij dat Compassion in World Farming er daar één van is!

Afgelopen zaterdag vertrok Paula in de stromende regen vanuit Rheden, uitgezwaaid door zo'n 40 vrienden en bekenden. Over zo'n zes weken hoopt ze haar fietsdoel in Spanje bereikt te hebben, maar ook daarna blijft ze zich inzetten voor dieren: "ooit hoop ik weer een eigen opvang voor dieren in nood te starten", laat ze weten op haar website.

Wil je Paula volgen, of een donatie doen aan een van de organisaties die ze steunt met de fietstocht: kijk dan op www.paulafietstvoordieren.nl

Action Icon
Steun Paula en de dieren

Wil jij Paula en de dieren in de vee-industrie helpen? Doe dan vandaag een donatie.

Ik help mee
2. Steun Paula en de dieren

 

 

 

 

 

 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).