Zoekpictogram

Posters voor de dieren in Den Haag

News Section Icon Gepubliceerd op 30-3-2021

De kippenposter vlakbij het Binnenhof in Den Haag

Het is zover! Onze posters zijn nu drie weken lang in het centrum van Den Haag te zien. Zo roepen we samen de onderhandelende politici op om in actie te komen voor een veehouderij die gezond is voor dieren, mensen en de aarde: met veel minder dieren die allemaal naar buiten kunnen.

Deze actie is geheel mogelijk gemaakt door iedereen die meedeed met de crowdfundingactie. Alle donateurs nogmaals heel hartelijk dank!

De posters (papier en digitaal) zijn onder andere rond het Binnenhof en dichtbij verschillende partijbureaus te zien. Deze week prijkt onze oproep ook op een megagrote snelwegmast bij een van de toegangswegen van Den Haag!

Snelwegmast met poster voor kleinere en betere veehouderij

Momenteel onderhandelen de politieke leiders over de plannen voor de komende periode. Het is van groot belang dat een sterke verkleining en een verbetering van de veehouderij in het regeerakkoord komt. Jij kunt nog meer doen voor de dieren door de politici een persoonlijk kaartje te sturen.

Actiepakket

Bestel hier het gratis actiepakket met vijf ansichtkaarten

Ik doe mee
Actiepakket

Steun van boeren en dierenartsen

Voor een gezonde, duurzame en diervriendelijkere toekomst moeten we overstappen naar een veel kleinere veehouderij, waarbij alle dieren buiten komen. Dat voorkomt groot dierenleed, draagt bij aan het oplossen van het stikstofprobleem, gaat klimaatverandering tegen en geeft onze boeren weer toekomst.

Onze oproep naar de politiek wordt gesteund door de boerenorganisatie Caring Farmers en de dierenartsen van Caring Vets.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).