Zoekpictogram

Crowdfunding posters geslaagd!

News Section Icon Gepubliceerd op 2-3-2021

Voorbeeld van de kippenposter

De crowdfundingactie voor de postercampagne is geslaagd! In korte tijd doneerden onze supporters samen het doelbedrag van €15.000,-. Vlak na de verkiezingen in maart – tijdens de kabinetsformatie – zullen onze kippenposters (papier en digitaal) wekenlang te zien zijn in het centrum van Den Haag. We willen iedereen die gedoneerd heeft heel hartelijk bedanken!

 In de weken na de verkiezingen zijn de politieke partijen druk aan het onderhandelen over de plannen voor de komende periode. Dat is hét moment om de druk op te voeren en ervoor te zorgen dat de omschakeling naar een kleinere, diervriendelijkere en gezonde veehouderij er daadwerkelijk komt.

 Heb je niet meegedaan met de crowdfundingactie, maar wil je wel graag de dieren steunen en meehelpen aan een gezonde en duurzame toekomst? Doe dan hier een donatie.

Naar een kleinere en diervriendelijkere veehouderij

Als de coronacrisis één ding duidelijk maakt, is dat het van levensbelang is om anders met dieren om te gaan. De vee-industrie, waar duizenden dieren op elkaar gepropt zitten onder onhygiënische omstandigheden, is niet alleen een gevaar voor de gezondheid van dieren maar ook voor die van mensen. Wetenschappers waarschuwen dat de volgende pandemie uit de vee-industrie kan komen.

Bovendien leidt de vee-industrie tot ernstige milieuvervuiling (denk aan stikstof) en verlies aan biodiversiteit, doordat regenwouden verdwijnen voor sojaplantages om veevoer te verbouwen.

Als we onze gezondheid, de aarde en het leven van miljoenen dieren willen beschermen is het noodzakelijk om te schakelen naar een kleinere, diervriendelijkere veehouderij. Een met veel minder dieren, die allemaal naar buiten kunnen.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).