Zoekpictogram

Crowdfunding posters: alle dieren buiten

News Section Icon Gepubliceerd op 16-2-2021

 

posters in Den Haag

Binnenkort zijn er verkiezingen. Het is heel erg belangrijk dat de volgende regering kiest voor een veehouderij die gezond is voor dieren, mensen en de aarde: met veel minder dieren en die allemaal naar buiten kunnen.  Want de huidige vee-industrie is niet alleen een ramp voor de dieren, maar ook een risico voor onze gezondheid en een aanslag op het milieu en de natuur.

Daarom zijn we een crowdfundingactie gestart. In enkele dagen doneerden supporters al ruim €7.000,-. Een geweldige start! Voor deze actie hebben we €15.000,- nodig.

Ons doel is om vlak na de verkiezingen onze opvallende kippenposter (papier en digitaal) overal in Den Haag te hangen waar politici komen. De partijen zijn dan druk aan het onderhandelen over de plannen voor de komende periode. Hét moment om de druk op te voeren en ervoor te zorgen dat de omschakeling naar een kleinere, diervriendelijkere en gezonde veehouderij er werkelijk komt.

Voor dieren, mensen en de aarde

De vee-industrie, waar duizenden dieren op elkaar gepropt staan in dichte stallen in onhygiënische omstandigheden, is niet alleen een vreselijke bron van dierenleed, het is ook een broeinest voor ziekteverwekkers. Wetenschappers waarschuwen dat een volgende pandemie uit de vee-industrie kan komen. Het is van levensbelang nu om te schakelen naar een veehouderij die gezond is voor dieren, mensen en de aarde.

Help jij mee? Steun de crowdfundingactie. De actie loopt maar tot 14 maart.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).