Zoekpictogram

Recepten voor een vegetarische kerst

News Section Icon Gepubliceerd op 14-12-2020

Collage van de recepten

Speciaal voor de supporters van CIWF koos schrijfster en presentatrice Laura de Grave drie recepten uit haar nieuwste kookboek ‘Lekker lokaal’. Inspiratie voor je kerstdiner of voor wanneer je maar wilt! Het zijn Nederlandse gerechten, vegetarisch én lokaal: dus goed voor de dieren en het milieu.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).