Zoekpictogram

Videospot nu in treinstations!

News Section Icon Gepubliceerd op 5-10-2020

Vanaf vandaag is onze indringende videospot een week lang op mega schermen in de grootste treinstations van Nederland te zien. Ruim een miljoen mensen zullen oog in oog staan met het dierenleed en het gezondheidsgevaar dat de vee-industrie met zich meebrengt.

Deze actie is geheel mogelijk gemaakt door iedereen die meedeed met de crowdfundingactie. We willen alle deelnemers nogmaals heel hartelijk bedanken!

De videospot is te zien op 13 mega schermen in 8 stations. Dat zijn Amsterdam CS, Utrecht CS, Rotterdam CS, Den Haag CS, Leiden CS, Breda, Amersfoort CS en Amsterdam Bijlmer Arena. De spot (10 sec) wordt de hele dag elke 2 minuten vertoond en roept mensen op om in actie te komen voor een gezonde toekomst.

Videoscherm Amsterdam centraal

Wil jij ook een gezonde toekomst zonder vee-industrie? Teken dan nu de petitie

Vee-industrie is niet gezond

 Als de coronacrisis één ding duidelijk maakt, is dat het van levensbelang is om anders met dieren om te gaan. De handel in wilde dieren moet aan banden worden gelegd. Maar dat is niet het enige.

De vee-industrie, waar duizenden dieren op elkaar gepropt zitten onder onhygiënische omstandigheden, is niet alleen een gevaar voor de gezondheid van dieren maar ook voor die van mensen.

Wij voeren daarom campagne voor een gezond, duurzaam en diervriendelijker voedselsysteem. Lees er hier meer over.

 

 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).