Zoekpictogram

Kerstkaarten en kalenders!

News Section Icon Gepubliceerd op 29-10-2020

Collage van kalenders en wenskaarten

Vanaf vandaag kun je weer dierenkerstkaarten en kalenders bij ons bestellen.

De komende feestdagen zullen voor veel mensen heel anders zijn dan normaal. Misschien kun je door de coronacrisis niet bij je dierbaren zijn. Elkaar een mooie, persoonlijke ansichtkaart sturen is misschien wel belangrijker en fijner dan ooit.

Wij hebben dit jaar weer nieuwe prachtige kaarten met dieren op hun allermooist. Lekker buiten in het bos of in het weiland, waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Voor maar €5 ontvang je een set van 10 kaarten (inclusief verzendkosten). Door de kaarten te bestellen, steun je bovendien ons werk voor de dieren.

Kerstkaarten met dieren

Ook hebben we weer mooie dierenkalenders voor je. We hebben zowel een verjaardagskalender als een jaarkalender 2021 met elke maand een prachtige dierenfoto. Een mooi cadeau voor de feestdagen, waarmee je het hele jaar door aandacht geeft aan de dieren.

Dierenkalenders
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).