Zoekpictogram

Posteractie uitgesteld vanwege corona

News Section Icon Gepubliceerd op 9-4-2020

Enkele weken geleden sloten we onze crowdfundingactie voor varkensposters met groot succes af. Onze supporters doneerden ruim €8.000,- om het centrum van Den Haag vol te hangen met posters die politici oproepen kooien te verbieden.

Helaas hebben we in verband met het nieuwe coronavirus de postercampagne moeten uitstellen. Niet alleen komen de politici veel minder op straat, ook ligt momenteel natuurlijk hun grootste prioriteit bij de coronacrisis.

Varkensposter

Vanzelfsprekend gaan we door met onze campagne. We verwachten nu in september, wanneer de situatie hopelijk verbeterd is, onze opvallende varkensposters in het centrum van Den Haag rond het Binnenhof en het ministerie van Landbouw te kunnen hangen.

Nogmaals dank aan iedereen die meedeed! We houden jullie op de hoogte.

Stop de kooien

Meer dan 150.000 Nederlanders tekenden afgelopen jaar ons Europees burgerinitiatief voor een einde aan kooien in de veehouderij. Dat is een ongekend succes – nog nooit ontving een Europees burgerinitiatief zoveel Nederlandse steun.

Het is nu aan de politici om in actie komen voor de dieren zodat het verbod er ook daadwerkelijk komt. Met onze opvallende varkensposteractie schudden we hen wakker. Vervolgens gaan we door met lobbywerk en spraakmakende publieksacties en blijven we continu aandacht vragen voor al die miljoenen dieren die een veel beter leven verdienen.

Want nog altijd leiden miljoenen kippen, konijnen en moedervarkens een vreselijk leven in de krappe kooien van de vee-industrie. Achter tralies kunnen ze amper bewegen en worden ze soms gek van frustratie. Dit gebeurt ook in Nederland. Lees meer.

Dieren in kooien
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).