Search icon

Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de dieren

News Section Icon Gepubliceerd op 30-1-2020

Rennende Biggen

Onze supervrijwilliger Lenneke is op zoek naar enthousiaste deelnemers om samen de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Als lid van haar Team CIWF kun je je laten sponsoren en zo op een leuke, sportieve manier de dieren steunen.

Door mee te doen als team (van minimaal 11 personen) hoef je niet te loten en ben je zeker van deelname dit jaar.

Wat moet je weten?

  • De Nijmeegse Vierdaagse is van 21 t/m 24 juli
  • Inschrijfkosten voor deelname aan de Vierdaagse zijn €100,- per persoon. Kijk voor meer informatie ook op de website van de Vierdaagse
  • Je moet zelf voor eten en accommodatie zorgen tijdens de Vierdaagse. Lenneke kan je daar wel bij helpen
  • Het team loopt elke dag 40 km; dat is de verplichte afstand voor vrouwen. Ben je een man tussen de 19 en 49 jaar? Dan ben je verplicht 50 km per dag te lopen en kun je helaas niet met de groep mee. Laat het Lenneke weten bij je aanmelding; als er voldoende aanmeldingen zijn, kunnen er twee groepen gemaakt worden.
  • Je krijgt een eigen sponsorpagina op internet waarmee je je op een leuke en makkelijke manier kunt laten sponsoren door vrienden, familie en kennissen
  • Wij zorgen voor T-shirts en leuk promomateriaal, zodat jij tijdens het lopen kunt laten zien dat je de dieren steunt

Interesse?

Vul het formulier in, dan kom je in contact met Lenneke. Zij is de coördinator en kan je er alles over vertellen. Samen met haar regel je de inschrijving als team bij de Nijmeegse Vierdaagse.

Ja, ik heb interesse in de Vierdaagse!