Zoekpictogram

Crowdfunding geslaagd!

News Section Icon Gepubliceerd op 3-12-2019

De crowdfundingactie voor de vissen is geslaagd! Met €20.706,- zijn we zelfs over het doelbedrag van €20.000,- heengegaan. Dat betekent nog meer bioscoopvertoningen!

Wij willen iedereen die doneerde heel hartelijk danken!

Vanaf donderdag 5 december is de spot, verdeeld over een periode van twee weken, in 34 bioscopen in heel Nederland te zien! Tienduizenden mensen zullen op indringende wijze oog in oog staan met het leed dat vissen wordt aangedaan en worden opgeroepen in actie te komen. Bekijk hier de lijst van bioscopen.

Met de kerstdagen wordt er vaak extra veel gegeten en de dieren zijn de dupe. Onze bioscoopspot roept op om geen dierenleed te eten met de kerst, dus ook geen vissen.

Vissen verdienen een goede behandeling

Elke dag sterven miljoenen vissen een gruwelijke dood. Langzaam stikken, levend bevriezen of bij vol bewustzijn opengesneden worden.

Vissen zijn prachtige, intelligente dieren met gevoel en emotie. Het is onacceptabel om hen op zo’n gruwelijke manier te behandelen. Daarom zijn wij de campagne Oog voor vis gestart. Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).