Zoekpictogram

VIDEO: Evolutie en een einde aan kooien

News Section Icon Gepubliceerd op 22-8-2019

Tsjechische kunstenaars maakten voor onze Stop de kooien campagne een prachtige animatievideo. Ze lieten zich inspireren door de evolutie van het leven op aarde.

Al honderden miljoenen jaren bruist het van het leven op aarde. Van piepkleine eencelligen tot vissen, zoogdieren en vogels. Alle levende wezens leven vrij. Maar in de laatste decennia is de veehouderij uitgegroeid tot een immense industrie en worden dieren massaal opgesloten in kooien.

Deze ontwikkeling moeten we nu een halt toeroepen. De volgende stap in de evolutie is dan ook: een einde aan het gebruik van kooien in de veehouderij.

Heb jij het Europees burgerinitiatief Stop de kooien nog niet getekend? Doe dat dan hier.

Heb je wel getekend, maar wil je meer doen voor de dieren? Steun ons werk dan vandaag met een donatie.

 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).