Zoekpictogram

Stop de kooien-actieteam op festival

News Section Icon Gepubliceerd op 16-5-2019

Afgelopen weekend stond ons enthousiaste actieteam van vrijwilligers op het Funky Vegan Festival in de buurt van Amsterdam. Daar verzamelden ze honderden handtekeningen voor het Europees burgerinitiatief tegen kooien in de veehouderij.

funky vegan collage.jpg

Al eerder stond ons Stop de kooien-actieteam op de Veggieworld in Utrecht en het Vegenement in Goes. Ze motiveerden honderden mensen om te tekenen voor een einde aan het dierenleed.

Edith van het Stop de kooien-actieteam: ”De positieve reacties die we op festivals en evenementen krijgen zijn overweldigend. Het is duidelijk: mensen willen een betere, gezonde en diervriendelijkere veehouderij. We moeten kappen met die kooien!”

campagnemedewerker vrijwillig full.jpg

De komende zomermaanden kun je ons Stop de kooien-actieteam nog op verschillende groene evenementen en festivals tegenkomen.

Wil je zelf in jouw omgeving ook handtekeningen verzamelen? Vraag dan het actiepakket aan. Daarin zit alles wat je nodig hebt om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen.

Kooivechterstasje.jpg
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).