Zoekpictogram

Crowdfundingactie geslaagd!

News Section Icon Gepubliceerd op 23-4-2019

De crowdfundingactie voor de posters is geslaagd! Met € 17.329,50 zijn we zelfs over het doelbedrag van €15.000,- heengegaan! Dat betekent dat we meer dan 100 posters op treinstations kunnen hangen. We willen iedereen die heeft meegedaan en deze posteractie mogelijk maakt heel hartelijk bedanken!

Poster treinstations dierenleed kooien

In de week van 6 mei zal de aangrijpende poster van het moedervarken in een kraamkooi op treinstations door heel Nederland te zien zijn. Honderdduizenden mensen zullen oog in oog komen te staan met het dierenleed en worden opgeroepen om in actie te komen door het Europees burgerinitiatief tegen kooien in de veehouderij te ondertekenen.

Binnenkort publiceren we de lijst met treinstations waar de poster te zien zal zijn.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).