Search icon

Crowdfundingactie afgesloten

News Section Icon Gepubliceerd op 15-11-2018

De crowdfundingactie voor het rondreizend kunstwerk van het varken is afgesloten. Onze supporters doneerden 8379 euro. Een geweldig bedrag waarmee we het kunstwerk in drie andere steden in Nederland kunnen laten zien. We willen alle donateurs heel hartelijk danken!

crowfdfunder supervarken.jpg

Momenteel staat het indrukwekkende kunstwerk in het Westerpark in Amsterdam. We hebben plannen om het de komende tijd onder andere in het centrum van Nijmegen en Den Haag te plaatsen. Zo komen duizenden mensen oog in oog met het dier en worden ze opgeroepen om direct in actie te komen tegen kooien.

Europees burgerinitiatief tegen kooien in de veehouderij

Het kunstwerk is het symbool van een van de grootste dierenwelzijnscampagnes ooit: het Europees burgerinitiatief tegen kooien in de veehouderij. Deze campagne voeren we samen met meer dan 140 organisaties door heel Europa. In alle steden waar het kunstwerk geplaatst wordt, ontvangen we veel aandacht van publiek en media voor de campagne en het dierenleed in de kooien.

Heb jij het burgerinitiatief nog niet getekend? Teken dan hier.

Een leven achter tralies is geen leven

Geen enkel dier hoort in een kooi. Opgesloten achter tralies hebben dieren nauwelijks ruimte om te bewegen en om hun natuurlijke gedrag te uiten. Het dierenleed is schrijnend. Daarom voeren wij actie. Kijk hier voor meer informatie over onze campagne tegen kooien.

Dieren in kooien