Zoekpictogram

Eet planten. Voor de verandering.

News Section Icon Gepubliceerd op 9-8-2018

‘Eet planten. Voor de verandering.’ Dat is de titel van de nieuwste campagne van onze Amerikaanse CIWF collega’s. Het doel van de campagne is ervoor te zorgen dat voedselbedrijven 25% minder dieren en dierlijke producten gebruiken in het jaar 2025. Ook consumenten kunnen meedoen door meer plantaardig te eten. Bekijk hieronder de campagnevideo.

 

Om dit ambitieuze doel te bereiken werken onze Amerikaanse collega’s samen met grote voedselbedrijven aan nieuwe oplossingen. Zoals dierlijke ingrediënten (deels) vervangen door plantaardige, kleinere porties serveren en minder weggooien. Allemaal maatregelen die veel dieren een treurig leven in de vee-industrie kunnen besparen.

Kijk voor meer informatie over de campagne op de Amerikaanse website.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).