Zoekpictogram

Een prachtige Dierendag!

News Section Icon Gepubliceerd op 4-10-2017

Vandaag, op Dierendag, willen wij al onze supporters bedanken voor hun steun aan de dieren met een nieuwe prachtige video. Wij filmden op verschillende biologische boerderijen in Groot-Brittannië de dieren op hun allermooist: lekker buiten met alle ruimte om zichzelf te zijn. Deze dieren laten zien waar wij het samen allemaal voor doen. Wij wensen al onze supporters – en alle dieren om hen heen – een prachtige Dierendag!

 

 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).