Search icon

Vertel het aan honderdduizenden mensen!

News Section Icon Gepubliceerd op 30-7-2014

Inzending CIWF Charity Awards

Vee-industrie is niet gezond. We kunnen er maar beter snel mee stoppen. Wil jij ons helpen deze boodschap onder de aandacht van honderdduizenden mensen te brengen? Stem dan meteen op de inzending van Compassion in World Farming voor de NRC Charity Award. Als we winnen, komt onze advertentie paginagroot in de krant! Stem nu hier! 

Compassion in World Farming doet dit jaar voor het eerst mee aan de NRC Charity Awards, de advertentiewedstrijd voor goede doelen van NRC Handelsblad en NRC Next. Op de site nrccharityawards.nl kan iedereen op onze advertentie stemmen. De winnende advertentie wordt over 2 pagina's gepubliceerd in een van de organiserende kranten en bereikt zo een publiek van honderdduizenden mensen.

Onze inzending stelt de vraag: 'Is dit gezond?' boven een foto van 2 varkens in een kaal en donker hok in de vee-industrie. De tekst legt uit waarom vee-industrie niet gezond is: niet voor mensen, niet voor dieren en niet voor de aarde. Lees meer 

Meer daarover is ook te lezen op de pagina 'Aarde & Mensen'