Zoekpictogram

De geheimen van de voedselreclame

News Section Icon Gepubliceerd op 18-6-2014

Sinds vorige week zagen al meer dan 4 miljoen mensen de nieuwste film van Compassion in World Farming. In deze film laten we zien met welke trucs reclamemakers en marketeers voedsel aan de man brengen.

De lezing in de film wordt gegeven door een actrice, maar alle feiten en het publiek zijn echt, evenals de ontzetting van het publiek bij de onthulling aan het eind van de film.

Nederlandse ondertiteling

Doe mee

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste hoe je mee kunt doen om het leven van miljarden dieren te verbeteren.
  • Laat je vrienden zien hoe consumenten overgehaald worden vlees uit de vee-industrie te kopen. Deel de film op Facebook en Twitter.
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).