Zoekpictogram

10 mei demonstratie tegen de vee-industrie

News Section Icon Gepubliceerd op 7-5-2014

Mega zat manifestatie tegen de vee-industrie

Op zaterdag 10 mei vindt de derde manifestatie ‘We zijn het MEGA zat’ plaats op de Dam in Amsterdam. De organisatoren roepen iedereen op mee te komen protesteren tegen de megastallen en het dierenleed in de vee-industrie.

 

  

Wat kun je die dag verwachten?

  • Toespraken van onder andere Jacomijn Pluimers (Milieudefensie), Marian Mudder (actrice en schrijfster) en Geert Laugs (Compassion in World Farming)
  • Een debat van Tweede Kamerleden
  • Een protestmars door het centrum van Amsterdam.
  • Muziek optredens van Steve Armor en Rhythms of Resistance.
  • Fototentoonstelling en informatiestand. Ook Compassion in World Farming is dit jaar weer aanwezig om te informeren over de gevolgen van de vee-industrie voor dieren, mensen en de aarde.

Wat is de ‘We zijn het MEGA zat manifestatie’?

Naar aanleiding van een grote jaarlijkse demonstratie tegen de vee-industrie in Duitsland, ontstond bij enkele enthousiaste vrijwilligers het idee dit ook in Nederland te organiseren. Het resultaat mag er zijn: in 2012 en 2013 protesteerden maar liefst 1.000 bezorgde burgers tegen het onnodig lijden van miljoenen varkens, kippen en koeien in de vee-industrie. Ook dit jaar hoopt de organisatie op een hoge opkomst!

Doe mee

Vind jij ook dat landbouwdieren een beter leven verdienen? Kom dan aanstaande zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur naar de Dam in Amsterdam en demonstreer mee tegen de vee-industrie, voor de dieren! Meer informatie en het volledige programma vind je op www.wezijnhetmegazat.nl

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).