Search icon

'Hope' on tour

News Section Icon Gepubliceerd op 11-3-2014

'Hope' in Londen
'Hope' in Londen

Tot 24 maart bezoekt 'Hope' ons huizenhoge opblaasvarken 7 grote steden in Europa. Op 14 maart is Hope in Rotterdam, om op de Binnenrotte zoveel mogelijk handtekeningen tegen varkensleed te verzamelen.

De tournee van Hope is het sluitstuk van onze internationale campagne tegen varkensleed en ze is bedoeld om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor de misstanden en wetsovertredingen in de Europese varkenshouderij. De vrijwilligers die Hope gaan assisteren, zullen voorbijgangers vragen de petitie te ondertekenen die op 24 maart in Brussel aan de Landbouwministers wordt overhandigd.

Waar is Hope?

'Hope' is deze maand te zien in:

  • Londen (10 maart)
  • Parijs (12 maart)
  • Rotterdam (14 maart)
  • Berlijn (17 maart)
  • Warschau (19 maart)
  • Praag (21 maart)
  • Brussel (24 maart)

Je kunt ‘Hope’ ook dagelijks volgen via Facebook.

Op naar de 400.000 handtekeningen

Op dit moment hebben ruim 350.000 Europeanen de petitie voor de varkens ondertekend. We hopen er in Brussel minimaal 400.000 te overhandigen. Heb jij de petitie nog niet ondertekend? Help ons de petitie naar 400.000 handtekeningen te krijgen, teken hier!

Lees hier het persbericht.