Zoekpictogram

Joanna Lumley presenteert film in Brussel

News Section Icon Gepubliceerd op 25-9-2013

CIWF toont film in Europees Parlement

Actrice Joanna Lumley (Absolutely Fabulous) steunt CIWF al jaren. Gisteren presenteerde zij in het Europees Parlement in Brussel een schokkende film over de leefomstandigheden van varkens aan Europarlementariërs en journalisten.

 

 

 

De beelden laten zien dat de Europese richtlijn voor varkens in meerdere landen in Europa niet goed worden nageleefd. Met deze film roepen we de Europarlementariërs op het varkensleed in de vee-industrie in hun land op de agenda te zetten.

Doe mee 

Wil jij ook miljoenen varkens helpen? Teken dan nu onze petitie

11
7
5

 

 

 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).