Zoekpictogram

'We zijn het MEGA zat'!

News Section Icon Gepubliceerd op 21-5-2013

Manifestatie We zijn het MEGA zat 2013

Op zaterdag 18 mei vond de ‘We zijn het MEGA zat’ manifestatie plaats op de Dam in Amsterdam. Compassion in World Farming kijkt terug op een geslaagde dag, waarop volop geprotesteerd werd tegen de vee-industrie en megastallen.

Tijdens de manifestatie werd het publiek door diverse sprekers vanaf een podium toegesproken, liepen de bezoekers mee in een demonstratieve optocht door het centrum van Amsterdam en er was een debat tussen enkele Tweede Kamerleden. Het evenement werd door ruim 1.000 mensen bezocht.

Wij waren aanwezig met een informatiestand om bezoekers te informeren over de desastreuze gevolgen van de vee-industrie en om handtekeningen te verzamelen voor de campagne ‘Zeg NEE tegen varkensleed’. Was je er niet bij en wil je wel graag tekenen? Dat kan ook digitaal! Ga naar www.ciwf.nl/varkens

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).