Zoekpictogram

Nieuwe website live

News Section Icon Gepubliceerd op 4-4-2013

Nieuwe website live

Vandaag gaat de nieuwe website van Compassion in World Farming (CIWF) de lucht in! Naast een moderne en verfrissende vormgeving bieden we uitgebreide en actuele informatie over de vee-industrie en haar nadelige gevolgen voor dieren, mensen en de aarde. Bovendien is het, door de dagelijkse updates de moeite waard regelmatig terug te komen naar ciwf.nl

Op de nieuwe website vind je zeer uitgebreide en up-to-date informatie. Als vanouds presenteren we acties voor de dieren (waaraan je direct mee kunt doen), het laatste nieuws over ontwikkelingen in de vee-industrie en up to date achtergrondinformatie over het welzijn van dieren in de vee-industrie.

Wat is nieuw?

  • Blogs, met onze aparte kijk op het nieuws.
  • Dagelijks nieuwe links naar belangrijke perspublicaties.
  • Achtergrondartikelen over de nadelen van de vee-industrie voor bijvoorbeeld het klimaat, het milieu en een eerlijke verdeling van voedsel.
  • Handige tips & tricks over hoe je diervriendelijker vlees, eieren en zuivelproducten kunt herkennen in de supermarkt.
  • Materiaal voor een werkstuk, les of spreekbeurt over de vee-industrie voor scholieren en docenten.

Met al deze veranderingen is www.ciwf.nl elke dag een must voor iedereen die net als Compassion in World Farming vindt dat landbouwdieren moeten worden behandeld met respect! 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).