Zoekpictogram

EU-campagne: Koeien horen in de wei!

News Section Icon Gepubliceerd op 12-3-2012

Koeien horen in de wei

Op 13 maart start Compassion in World Farming op de Dam in Amsterdam een Europese campagne voor melkkoeien. We willen dat Europa speciale wetten invoert om ervoor te zorgen dat alle koeien naar buiten kunnen. Nu al worden steeds meer koeien het hele jaar binnen gehouden.

Tussen 11.00 en 14.00 uur vragen we voorbijgangers op de Dam voor twee reuzenposters aan te geven waar hun melk vandaan zou moeten komen. We publiceren dan ook de resultaten van een opiniepoll hierover. Bekijk hier de resultaten. 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).