Zoekpictogram

Zomeractie: Kasper het kalf on tour!

News Section Icon Gepubliceerd op 14-7-2009

Kasper het kalf
Kasper het kalf

Op 1 juli is de nieuwe zomeractie van Compassion in World Farming van start gegaan. In zijn kleine Suzuki toert Kasper, het Poolse nepkalf, door Nederland om de aandacht te vragen voor zijn levende soortgenoten in de bio-industrie.

Overal waar Kasper komt informeren vrijwilligers van Compassion in World Farming voorbijgangers over de verre transporten van heel jonge kalfjes en de dieronvriendelijke stallen waarin deze dieren worden vetgemest voor hun vlees. Met deze campagne willen we een eind maken aan de verre transporten van jonge kalfjes en ervoor zorgen dat alle kalfjes een beter leven krijgen!

De campagne ging op 1 juli van start in Amersfoort en op 8 juli bezocht Kasper Sittard. De volgende plaatsen die Kasper bezoekt zijn Zwolle (vrijdag 17 juli) en Assen (woensdag 22 juli).

Lees meer over de achtergrond van de campagne. 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).